Udahnite život u vaše projekte

Intuitivnim alatima i efektima za prikaz, Lumion olakšava otkrivanje ljepote vašeg projekta i stvara uvjerljive slike, videozapise i 360 panorama.

Preuzmite Lumion 12 DEMO

Lumion je program za 3D rendering napravljen posebno za arhitekte, projektante i dizajnere. Ako imate 3D model vašeg projekta, Lumion vam može pomoći da ga brzo oživite i prikažete s bogatim detaljima u očaravajućoj okolini.

Bez obzira na vaš CAD softver, bez obzira na vaše prethodno iskustvo prikazivanja, možete uvesti svoje modele u Lumion i u roku od nekoliko minuta početi oblikovati i oblikovati stvarni ili konceptualni kontekst oko vašeg dizajna.

Kreirajte svoj okoliš, od šume do grada.

Gledajte vaša projektiranja u kontekstu stvarnog svijeta pomoću sveobuhvatnih Lumion alata i efekata za izgradnju scena. Od gusto pošumljenog krajobraza do urbane scene možete pronaći preko 5600+ predmeta, uključujući precizne detalje drveća i grmlja, automobila, ljudi, opreme interijera, vanjskih predmeta i još mnogo toga. Preko 1200+ materijala dostupno je u verziji Lumion Pro *, što vam omogućuje da trenutačno postavite prekrasna stakla, žbuku, drvo, metal, tkanine i još mnogo toga. * Lumion ima oko 33% zbirke sadržaja (materijala i predmeta) koji se nalazi u Lumion Pro.

Kreirajte slike

Lumion je dizajniran da bude jednostavan i jasan

Kreirajte 360 panorame

S više od 10 godina razvoja, Lumion dolazi zajedno sa svime što vam je potrebno za postavljanje vašeg projekta u njegov lokalni kontekst.

Kreirajte video

Lumion je dizajniran da vam rad bude bez stresa

4_green

Sve je vrlo brzo gotovo!

Od vašeg 3D modela do fotorealističnih rezultata punih života, boja i ljepote, Lumion vam pomaže da posao obavite brže od većine programa za 3D prikaz.

Jednostavno unesite model. Izgradite scenu za realističan ili konceptualan rezultat. Dodajte efekte kako biste pružili osjećaj i imali idiličan pogled na svoj projekt. Zatim ga prikažite.

Jednostavne slike mogu se prikazati u samo 30 sekundi, a za animaciju je potrebno samo nekoliko sati za videozapis od 30 kadrova u sekundi. Osim toga, s unaprijed postavljenim postavkama kao što su Styles, Real Skies i 3D Grasses, Lumion olakšava prikaz vašeg projekta u njegovom budućem okružju kao i vizije koja stoji iza vašeg projekta.

Asset 2

Sve možete sami!

Ne postoji prethodna izobrazba za izradu rješenja? Bez brige! Lumion daje prednost učinkovitim i pojednostavljenim funkcijama kako bi se arhitektima i dizajnerima omogućilo da postignu prekrasne rezultate, bez potrebe za outsourcingom ili angažiranjem stručnjaka za prikazivanje. Nakon samo 15 minuta korištenja Lumiona, transformirat ćete vaše projekte u prelijepe slike.